Én helhetlig løsning med alle modulene en retailer trenger!

Susoft feltsalgSusoft er en skalerbar SaaS (Software as a service) nettskyløsning som sørger for at du ikke lenger trenger å bekymre deg for datamaskiner, operativsystem, databaser eller andre IT-ord og -uttrykk du knapt har hørt.

Du får det du trenger av IT, maskinvare og arbeid av oss, til en brøkdel av tradisjonelle infrastrukturkostnader. Med Susoft kan du fokusere på å administrere virksomheten din, ikke IT.

05Du kan håndtere håndtere at fra 1 til mange hundre butikker i samme løsning. Robust sikkert og raskt.
Forsidebilde - susoft-pos - 3For å drive butikken din effektivt trenger funksjonalitet i løsningen. Få løsninger i markedet i dag har så omfattende funksjonalitet som Susoft. Men fellesnevner er likevel “brukervennlighet”. Selv om du har liten datakunnskap, skal du føle at funksjonalitet er helt naturlig og noe som bare må være der.
D-03Du kan selge via butikk, nettbutikk eller dra til kundene. Ta bare med en mobil kasse på nettbrett.
datalagringSusoft sørger for at data er trygt lagret. Skulle strømmen falle fra kan vårt datasenter driftes i ubegrenset tid på dieselgenerator. Slik garanterer vi stabile og sikre webhotell for deg, og mest mulig oppetid for dine nettsider og butikkløsninger.
rapporteringSusoft tilbyr ‘avanserte rapportering og analyse verktøy, som hjelper kundene vår på en slik måte at de kan forbedre egen drift. De kan tidlig se hva de brenner inne med, hvilke leverandører de bør satse på, hvilke ansatte som bidrar mest etc..
supportSusoft tilbyr et eksklusivt lag av tjenester og kompetanse dedikert til utvikling av bedriften. Med telefonsupport får du raskt svar på spørsmål du måtte ha til systemet. Videre tilbyr vi individuelle skreddersydde kurs via “remote” eller webinar alle kan delta på. Vi ønsker å jobber for å hjelpe deg å ikke bare drifte butikken din, men forbedre den.