Workshop

volume-949240_1920

Butikk med verksted

Driver du en butikk eller butikkkjede der du også har verksted?  Da kan Susoft passe godt for deg. La oss tenke oss at du har noen butikker og i tillegg et verksted.  Når kundene leverer inn produkter de ønsker reparert (kan være alt mulig fra mobiler, biler, sykler, verktøy, maskiner m.m.), registrerer du inn via kassen, hvem dette gjelder, du beskriver hva som må gjøres. Når du har gjort jobben i butikken, får kunden en ordrekopi på papir eller via mail. Nå det som skal repareres kommer til verkstedet, ligger det ved en kopi av arbeidsordren med strekkode.  Denne skannes inn på skjermen og ordren kommer opp. Ordren kan hentes opp fra hvor som helst bare du har en PC og internet.

Nå kan verkstedet gjøre reparasjonen og legge til deler og service på ordren. Når de klikker på ferdig, sendes automatisk en sms til kunden om at arbeidet er utført og varen kan hentes.

Kunden kommer tilbake og viser ordren med strekkode. Denne skannes og ordren dukker opp i kassen, med deler og arbeid.

Å starte bruken av Susoft er enkelt

Bestill systemet gjennom en registrering på denne nettsiden, eller gjennom bestilling fra en av våre forhandlere.

Lager

Oppfølging av lager er enkelt, helt ned på farge, størrelse og lengde, om du ønsker det.

Flere betalingsalternativer

Susoft godtar selvsagt kontanter, kort, bonus, faktura og du kan splitte betaling om du ønsker det.

Serviceordre

Ønsker du å tilby reparasjon av varer som båter, biler, sykler, datamaskiner, mobil og mye mer, er servicemodulen perfekt for deg.

Innebygget nettbutikk

Ønsker du å selge på nett, er vår innebygde nettbutikk superenkel å starte med. Her er du i gang med noen tastetrykk (om du kan benytte noen av våre ferdige maler).

Kjede løsning

Har du 2 eller 100+ butikker?  Systemet fungerer like enkelt og effektivt uansett.

Arbeid “offline”

Fortsett å selge selv om internet er nede. Systemet vil automatisk synkroniseres med nettskyen når nettet er opp.

Gratis oppdateringer

Med gyldig lisens vil du automatisk bli oppdatert til siste gyldige versjon uten at du merker noe. Alt bli gjort automatisk i bakgrunn uten at det koster deg noe.

Hardware

Susoft virker med en mengde hardware. Klikk her og se hva vi kan tilby. Vi kan også hjelpe deg å velge annen compatibel hardware.

Kundeklubb

Lag din egen kundeklubb med egen nettside og utsending av informasjon via sms, mail eller “instant message” via egen app.

Sann tid status

Data oppdateres i nettskyen i sanntid.

24×7 Support

Susoft er lett å bruke, men noen ganger trenger du hjelp.  Da er det bare å sende oss mail, eller ringe (om du har telefon support i din avtale). Vår supportavdeling er åpen mellom 0900 og 1600 uten kostnader. Videre kan du ringe oss frem til 22.00 på hverdager og 18.00 i helger.  Da vil du blir belastet 400,- per oppringning.

GRATIS DEMO