Gift Shops

georg

Gave & Blomster

Blomsterbutikker opererer med ferskvarer og er avhengig av høy gjennomløpshastighet på varene. Det er derfor veldig viktig å vite hva man har bestilt inn til uken, og å kunne følge med på hvordan den enkelte varegruppe/vare selger fra dag til dag. Har du flere butikker, må selvsagt oppfølgingen kunne gjøres på tvers av butikker, eller samlet.

Susoft gir deg denne informasjonen på et oversiktlig “kontroll-vind”, som forteller deg hvilke produkter du kommer til å “brenne inne med” om du ikke gjør noen tiltak. Dette kan være flytting av varer til mer eksponert sted i butikken, eller til annen butikk (om du har flere).

I tillegg er det praktisk å ha kjøreliste på bestillinger du får via nett eller telefon.  Alt dette hjelper Susoft deg med.

Å starte bruken av Susoft er enkelt

Bestill systemet gjennom en registrering på denne nettsiden, eller gjennom bestilling fra en av våre forhandlere.

Lager

Oppfølging av lager er enkelt, helt ned på farge, størrelse og lengde, om du ønsker det.

Flere betalingsalternativer

Susoft godtar selvsagt kontanter, kort, bonus, faktura og du kan splitte betaling om du ønsker det.

Service ordre

Ønsker du å tilby reparasjon av varer som båter, biler, sykler, datamaskiner, mobil og mye mer, er service-modulen perfekt for deg.

Innebygget nettbutikk

Ønsker du å selge på nett, er vår innebygde nettbutikk superenkel å starte med. Her er du i gang med noen tastetrykk (om du kan benytte noen av våre ferdige maler).

Kjede løsning

Har du 2 eller 100+ butikker?  Systemet fungerer like enkelt og effektivt uansett.

Arbeid “offline”

Fortsett å selge selv om internet er nede. Systemet vil automatisk synkroniseres med nettskyen når nettet er opp.

Gratis oppdateringer

Med gyldig lisens vil du automatisk bli oppdatert til siste gyldige versjon uten at du merker noe. Alt bli gjort automatisk i bakgrunn uten at det koster deg noe.

Hardware

Susoft virker med en mengde hardware. Klikk her og se hva vi kan tilby. Vi kan også hjelpe deg å velge annen compatibel hardware.

Kundeklubb

Lag din egen kundeklubb med egen nettside og utsending av informasjon via sms, mail eller “instant message” via egen app.

Sann tid status

Data oppdateres i nettskyen i sanntid.

24×7 Support

Susoft er lett å bruke, men noen ganger trenger du hjelp.  Da er det bare å sende oss mail, eller ringe (om du har telefon support i din avtale). Vår supportavdeling er åpen mellom 0900 og 1600 uten kostnader. Videre kan du ringe oss frem til 22.00 på hverdager og 18.00 i helger.  Da vil du blir belastet 400,- per oppringning.

GRATIS DEMO