Restaurant POS

Restaurant

Det er mange ting å forholde seg til når man driver restaurant. Det Susoft kan bidra med er å skape mer effektive bestillingsrutiner og å holde kontroll på råvarer. Alt dette bidrar til bedre service.

God service er viktig. Et rykte om dårlig service sprer seg raskt. Hva irriterer gjestene eller kundene mest? Undersøkelser viser:

–    dårlig service                              72 %
–    støy og for mange mennesker    11 %
–    selve maten                                  5 %
–    prisene                                         4 %

Dårlig service provoserer kunden. Ofte er det servicen som skiller bedrifter med like produkter og priser fra hverandre. God service består av flere ting, men at en løsning som Susoft har, kan bidra til bedre service gjennom mer effektive bestillingsrutiner og å bidra til at du har varene når du trenger dem (lagerstyring), er viktige faktorer for god service.

 

 
 
 

Én løsning for alle butikktyper

Bestilling via nettbrett

Det at du enkelt kan ta bestillinger på nettbrett, eller at kunden selv kan ta bestilling via egen mobil når man sitter ved bordet, øker servicegraden og gir kunden en positiv opplevelse.

order-via-pad

Å starte bruken av Susoft er enkelt

Bestill systemet gjennom en registrering på denne nettsiden, eller gjennom bestilling fra en av våre forhandlere.

Lager

Oppfølging av lager er enkelt, helt ned på farge, størrelse og lengde, om du ønsker det.

Flere betalingsalternativer

Susoft godtar selvsagt kontanter, kort, bonus, faktura og du kan splitte betaling om du ønsker det.

Serviceordre

Ønsker du å tilby reparasjon av varer som båter, biler, sykler, datamaskiner, mobil og mye mer, er servicemodulen perfekt for deg.

Innebygget nettbutikk

Ønsker du å selge på nett, er vår innebygde nettbutikk superenkel å starte med. Her er du i gang med noen tastetrykk (om du kan benytte noen av våre ferdige maler).

Kjede løsning

Har du 2 eller 100+ butikker?  Systemet fungerer like enkelt og effektivt uansett.

Arbeid “offline”

Fortsett å selge selv om internet er nede. Systemet vil automatisk synkroniseres med nettskyen når nettet er opp.

Gratis oppdateringer

Med gyldig lisens vil du automatisk bli oppdatert til siste gyldige versjon uten at du merker noe. Alt bli gjort automatisk i bakgrunnen uten at det koster deg noe.

Hardware

Susoft virker med en mengde hardware. Klikk her og se hva vi kan tilby. Vi kan også hjelpe deg å velge annen compatibel hardware.

Kundeklubb

Lag din egen kundeklubb med egen nettside og utsending av informasjon via sms, mail eller “instant message” via egen app.

Sann tid status

Data oppdateres i nettskyen i sanntid.

24×7 Support

Susoft er lett å bruke, men noen ganger trenger du hjelp.  Da er det bare å sende oss mail, eller ringe (om du har telefon support i din avtale). Vår supportavdeling er åpen mellom 0900 og 1600 uten kostnader. Videre kan du ringe oss frem til 22.00 på hverdager og 18.00 i helger.  Da vil du blir belastet 400,- per oppringning.

GRATIS DEMO