add-ons

Ordre faktura og tilbud

Susoft inneholder mulighet for ordre  faktura tilbud

invioice-via-mail

Ordre

Susoft tilbyr en fleksibel og effektiv rutine for å lage ordre. Du kan gjøre dette på kassen eller på en hvilke som helst PC knyttet til internet. I nettskyen finner du en egen ordremodul. Her kan du legge inn ordrer og skrive ut ordrekopi eller plukkliste om du ønsker det. Du kan også direkte sende ordren til fakturering, enten via mail eller for utskrift på papir.

Order til lager

I tillegg til ordremodulen, kan du hente opp ordrene i en egen lagermodul. Her kan du legge til plukket antall og korrekt frakt samt sende ordren videre til fakturering.

Lage tilbud

Du kan også lage tilbud, som enten skrives ut på papir eller sendes på mail. I tilbudet kan du angi “gyldig til” dato. Du kan hente inn tilbud til ordremodulen. Da blir de automatisk konvertert til en vanlig ordre.

 

 

service-orderClick edit button to change this text.

Fakturering

Når en ordre er sent til fakturering, ligger de i en rutine vi kaller “klar til fakturering”. Her kan du bestemme at alle faktura som skal sendes via mail, sendes direkte når de kommer fra kasse eller ordremodulen. Eller at de skal samles opp i klar til fakturering slik at du kan sjekke alt før du trykker på knappen “fakturer”.

Samlefaktura

Susoft gir deg også mulighet for samlefaktura. Da kan du registrere ordrer gjennom en periode, for så å sende faktura når du klikker på knappen “fakturer” i fakturarutinen.

samlefaktura

GRATIS DEMO