employees

Skap mer omsetning med netthandel

Utnytt systemet slik at netthandel er en naturlig del

Klikk på produkter du allerede har

Bare ved å klikke på feltet netthandel i produktvedlikehold, sørger du for at produktet havner i nettbutikken. Det er selvsagt en fordel at du legger til et flott bilde. Men om  du gjør det, er alt på plass. Veldig enkelt siden Susoft har en genial måte å bare lime inn bilder på. Så bra at du ikke skjønner det ligger mye arbeid bak for å gjøre det brukervennlig for deg.

Vedlikehold er enkelt

Du må jo uansett vedlikeholde produktene dine som du selger via kassen. Når dette vedlikeholdet først er gjort, er jo også vedlikehold av produkter på nettbutikken også gjort.

nettbutikk-pm

Velg ditt eget design

For å gjøre oppsett av nettbutikken veldig enkelt, kan du velge mellom 10 flotte design (theme). Når du har valgt dette, kan du laste opp logo, og du er i gang.  Susoft har allerede integrert Susoft faktura, slik at du kostnadsfritt kan motta betaling via faktura. Det betyr med andre ord at nettbutikken er super kostnadseffektiv. Du bruker nesten ingen penger før du ser at du behersker og begynner å tjene penger på nettsalg.

Faktura i nettbutikken

Susoft inneholder en fakturaløsning som alle kan benytte gratis. Denne benyttes også i nettbutikken. Du kan selvsagt legge til andre betalingsformer som Visa, Master, Klarna, og PayPal. Men husk at du kan starte nettbutikken uten å betale noe til noen for betalingsløsningen. Det fungerer slik at kundene dine bestiller på nettbutikken. De vil da motta en faktura på mail som de må betale via nettbanken.  Når du har mottatt betaling, sender du varene.

Nettbutikken er perfekt for kundeklubb og markedsføring via sosiale medier

Markedsføring via nettreklame, på facebook eller andre steder kan via et klikk føres til din nettbutikk. Her kan du eksponere de varene du ønsker uten at det koster noe ekstra. Det beste er at kunden også kan kjøpe varen herfra. Uten dine normale lønnskostnader.  Hold butikken åpen 24/7.

GRATIS DEMO