loyalty-rewards

Kundeklubb

Belønn dine beste kunder

bonus-kort

Lag din egen kundklubb

Å lage en kundeklubb er alltid riktig for din “Business”. Når man driver butikk er man avhengig av å få kunder inn i butikken. Dette kan man gjøre gjennom en flott butikk i et attraktivt senter, eller bare ha en lekker butikk. Dette er passiv markedsføring. For noen heldige, er dette nok, men for de fleste må man også drive aktiv markedsføring.

Da er kundeklubben en av mange muligheter du ikke må la gå fra deg.  Kundene kommer til deg i butikken eller på nettet. Vis at du setter pris på gode kunder. Gi dem bonus på alt de kjøper. Sørg for at systemet akkumulerer bonusen, og sørg for at kundene skjønner at de kan benytte bonusen som betalingsmiddel når de har akkumulert opp en sum som du kan sette. For eksempel 1.000,-.  Når kunden oppnår denne bonus, kan den benyttes som betalingsmiddel.

Da slipper du å gi bort dekning til kunder som bare dropper inn. Du sørger for at kunder som har opparbeidet “neste” grense, kommer og handler mer for å kunne få bonusen.  Med andre ord en vinn vinn situasjon for deg og kunden.

Susoft har satt alt dette i system, slik at det er enkelt for deg å lage en kundeklubb. Du bestemmer hvilke varer du gir bonus på og hvor mye. Hvis du i tillegg har nettbutikk fra Susoft, kan du informere kundene om at spesialtilbud for kundeklubbmedlemmer finnes på nettbutikken. I tillegg kan de følge med på opparbeidet bonus.

Kundelojalitet er gull, også for deg. Susoft kan gjøre det enkelt å få det til.

qr-code on mobile

bonus-1

Differensier bonus på forskjellige produkter

Du har forskjellig dekningsbidrag på forskjellige produkter. Derfor kan det være lurt å differensiere bonus per produkt eller varegruppe. Du kan også sette bonus forskjellig basert på om varene kjøpes på nett eller i butikken. I tillegg kan du kjøre kampanjer der noen bonuser kun er gyldig i kampanjeperioden.

Her er det mange muligheter. Susoft hjelper deg å få det til.

Raport & analyse

Få oversikt over hvor mye bonus kundene har opparbeidet seg. Sjekk ut hvor mye bonus som er innløst. Sett all bonus til null ved årsskiftet. Dette er noen av mulighetene Susoft har skapt for deg gjennom kundeklubben.

GRATIS DEMO