point-of-sale

Butikkdata har aldri vært enklere

Enkelt   Smart  Funksjonelt

Gjennomfør ordre på sekunder

Med integrert barcode skanner, intuitiv søkefunksjon, blir registrering av varer en drøm. Å finne produkter er enkelt. Trykk, skann eller søk – det er enkelt.

Lag note til ordre

Har du kjøkken eller bar, er det viktig å få med all info om ordren. Klikk på “notat” og legg til informasjon som er viktig for din effektivitet.

Vedlikehold varianter

Enkelt vedlikehold av produkter, varianter og oversikt over lager nivå. Susoft hjelper deg med å få til en bedre “Business”.

 

aPos-nettbrett-2

Betalingstype

Kontanter, kort, faktura eller kunde-bonus. Enkelt og effektivt.

Velg mellom flere bankterminaler

Velg mellom Nets eller Verifone, mellom fast eller trådløs terminal. Velg om kvittering skal skrives på kassen eller på terminal. Mulighetene er mange, kun for å understøtte din bransje.

bank-terminal-1

Email eller skriv ut kvittering

Susoft gir deg mulighet for å sende kopi av kvittering på mail. Ny kasselov som gjelder fra 1.januar 2017 sier at du alltid skal skrive ut kvittering.

Kvitteringen via mail er din link til kunden

Vi inkluderer din sosiale media link i kvitteringen vi sender på mail. Her kan du gi kundene noen kundefordeler for å delta på din Facebook side. Kunder som deler opplevelsen med andre er gull for din virksomhet.

Parkerte ordre

I Susoft kan du parkere ordre. Den kan være parkert så lenge du ønsker. Når kunden er klar til å betale, hentes ordren lett frem fra egen liste i kasseskjermen.  Parkering benyttes også ved serviceordre. Da parkeres ordren i nettskyen. Så kan verkstedet legge til sine endringer. Når kunden kommer, henter du lett opp ordren og gjennomfører betaling.

Rabatt

Du kan enkelt legge til rabatt på ordren. Du kan legge inn totalrabatt, i prosent eller beløp, men også rabatt på den enkelte varelinje. I tillegg kan du legge til rabatt på kundegruppe eller bygge din egen rabatt struktur som kombinerer vare, varegruppe eller kunde og butikk(er).

Gavekort

Selg og skriv ut gavekort direkte på kvitteringsskriveren. Du kan se hvor mye kunden har benyttet på gavekortet. Kunden kan også motta gavekortet elektronisk på sin mobil via sms eller mail.

 

park-1

GRATIS DEMO